čtvrtek 19. února 2015
Julia Child Umění Francouzské kuchyně
Mám ji :-) Dnes jsem ji přinesla z knihkupectví. Čekat na dotisk bylo nekonečné. Je to velká, krásná bible. Mám přečtené všechny předmluvy a vybraný recept k dnešní večeři. Quiche Lorraine. Začínám velmi zvolna a moc se těším, určitě vyzkouším dost receptů. Moc se těším. Je to dva dny co jsem pekla Tarte Tatin. Povedl se skvěle, jen mohl být více zkaramelizovaný cukr, ale co, příště to klapne. Již delší dobu peču Reine se Saba ( čokoládový dort s mandlemi ), který je výborný a chutná celé rodině.
Kniha je nádherná, bez fotek, což nevadí. Má jemné listy a omamně voní. Moje nadšení neber konce.
Určitě se pochlubím. Jen mě trochu trápí focení :-(( ale tak snad.....
Tak dobrou .....
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat