středa 23. července 2014
Pomazánka z avokáda
Lehká a svěží pomazánka. Bezva k tyčinkám, vínu, pivu. Hodí se do tortill i na pečenou bramboru. Dejte si jí jak chcete, je super.
Suroviny:
1 zralé avokáda
2 lžičky zakysané smetany
1 stroužek česneku
2 lžičky pesta
trochu parmezánu
sůl
pepř
chilli paprička - podle chuti
Postup:
Velmi jednoduché. Avokádo rozmačkám, česnek a parmezán nastrouhám. Vše smíchám. Chilli papričku nakrájím a přimíchá nebo nechám jen na ozdobu. Pomazánku vychladím. Když podávám v mističkách, k namáčení zakápnu olivovým olejem.
Tak dobrou .....
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat